Про ДерждорНДІ

Головна  науково-дослідна установа України з питань будівництва, ремонту та утримання автомобільних доріг і транспортних споруд.

Головна організація з питань ціноутворення в дорожньому господарстві.

Базова організація Міністерства регіонального розвитку, будівництва і житлово-комунального господарства України з науково-технічної діяльності  у будівництві за напрямами: науково-технічне, дослідне, нормативно-методичне та інформаційне забезпечення проектування, будівництва та експлуатації  транспортних споруд, зокрема автошляхів, мостів та естакад.

Інститут внесено до Державного реєстру наукових установ, яким надається підтримка держави.

Має ліцензію на виконання широкого спектру проектних і будівельно-монтажних робіт.

Функціонує Орган Сертифікації.

До складу входить Головний випробувальний центр.

Має сертифікат на впроваджену систему управління якістю стосовно виконання науково-дослідних робіт, проектування, випробувань та сертифікації  у сфері дорожнього будівництва, яка відповідає вимогам ДСТУ ISO 9001:2009.

На базі інституту функціонує Фонд нормативних документів Укравтодору та створено музей дорожньої галузі.

До складу інституту входять регіональні комплексні відділи в Полтавській Дніпропетровській та Львівській областях.

Інститут є членом FEHRL– Європейського форуму дорожніх дослідних інститутів (рішення 18-ої Генеральної Асемблеї 11-12 жовтня 2007 р. м. Осло, Норвегія).

На базі інституту функціонує секретаріат Технічного Комітету ТК 307 «Автомобільні дороги і транспортні споруди».

Член Міжнародної гільдії інженерів-консультантів (М.Г.І.К).

Сфера науково-технічної діяльності ДП «ДерждорНДІ»  охоплює весь спектр питань функціонування та розвитку дорожнього господарства України від розробки теоретичних засад, експериментальних лабораторних та натурних досліджень до впровадження  результатів робіт в практику будівництва доріг та мостів, їх утримання, обстеження, ремонту та реконструкції з розробкою нормативно-інструктивного забезпечення. Значна увага приділяється питанням екології, безпеки руху, ціноутворення, економіки, енергозбереження.

 

Антикорупційна програма Державного підприємства “Державний дорожній науково-дослідний інститут імені М.П. Шульгіна” (ДП “ДерждорНДІ”)