ОФІЦІЙНА ЗАЯВА ЩОДО РОБОТИ ПРАВООХОРОННИХ ОРГАНІВ В ДЕРЖАВНОМУ ДОРОЖНЬОМУ НАУКОВО-ДОСЛІДНОМУ ІНСТИТУТІ ІМЕНІ М.П. ШУЛЬГІНА

За повідомленням Прокуратури м. Києва, 17 жовтня було затримано співробітника Державного дорожнього науково-дослідного інституту імені Шульгіна за звинуваченням в нібито отриманні неправомірної вигоди.

Повідомляємо про те, що за відсутності керівника наукової установи, який знаходився у службовому відрядженні, співробітником установи, ймовірно, були вчинені дії з отримання неправомірної вигоди, що стало предметом для відкриття кримінального провадження.

Зі свого боку, керівництво Державного дорожнього науково-дослідного інституту імені Шульгіна, який входить до сфери управління Укравтодору, повністю підтримує дії правоохоронних органів та максимально сприяє їх роботі при проведенні слідчих дій.

В системі Укравтодору упевнені – тільки принциповими та жорсткими діями з боку правоохоронної системи можна упередити зловживання з боку посадових осіб в системі дорожньої галузі.

На час розслідування підозрюваних осіб буде відсторонено від виконання посадових обов’язків, а у разі доведення їх вини, – звільнено в установленому законом порядку.

Просимо представників ЗМІ та громадськості до моменту завершення розслідування у цій справі не робити передчасних висновків щодо роботи установи. За останні роки Інститут став провідною науково-дослідною установою з питань дорожнього будівництва та впровадження сучасних світових стандартів та підходів у виконання ремонтно-будівельних робіт. Фахівці Інституту оновили будівельні норми та технічні стандарти, розробили ряд методичних та нормативних документів, які сприятимуть приведенню українських доріг до європейський стандартів.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *